Vásároljon Apple termékeihez kiegészítőket. Termékpalettánkban megtalál mindent amire még szüksége lehet új és régi Apple eszközeihez. (Fejlesztés alatt!)

Billentyűzetek és egerek

Apple Keyboard számbillentyűzettel

AppleWiredKeyboard-1AppleWiredKeyboard-2

14 490 Ft

A számbillentyűzetes Apple Keyboard elegáns, ultravékony eloxált alumíniumházzal és alacsony fekvésű, kitűnő tapintású és érzékenységű billentyűkkel rendelkezik. Funkcióbillentyűi révén egyetlen gombnyomással hozzáférhetsz a Mac számos szolgáltatásához, például a kijelző fényerejének beállításaihoz, a hangerő- és a lejátszási beállításokhoz, illetve a Mission Control és a Launchpad alkalmazáshoz. Kibővített kiosztásában dokumentumokban használható navigálóbillentyűk – előre- és visszalapozás, elejére és végére ugrás –, továbbá a játékok vezérlését és a dokumentumokban való mozgást megkönnyítő teljes méretű nyílbillentyűk is helyet kaptak. A számbillentyűzet tökéletes kiegészítő a táblázatok és a pénzügyi alkalmazások kezeléséhez. A két USB 2.0 portra pedig egeret és nagy sebességű perifériákat, például digitális fényképezőgépet vagy nyomtatót is csatlakoztathatsz.

Apple Wireless Keyboard

MC184S

20 490 Ft

Apple Wireless Keyboard billentyűzetedet használhatod az asztalon, az öledben, illetve a Mac vagy iPad kilencméteres körzetében bárhol – erre szolgál a beépített Bluetooth technológia. Kompakt kialakításával a teljes méretű billentyűzeteknél 24%-kal kisebb helyet foglal az asztalon, így szabadabban választhatod meg a helyét, és az egér is jobban elfér mellette. Érezni fogod a különbséget akkor is, ha gépelni kezdesz a karcsú, eloxált alumínium házba foglalt finom, könnyen reagáló billentyűkön. A funkcióbillentyűk révén egyetlen gombnyomással hozzáférhetsz a Mac számos szolgáltatásához, például a kijelző fényerejének beállításaihoz, a hangerő- és a lejátszási beállításokhoz, illetve a Mission Control és a Launchpad alkalmazáshoz. Az Apple Wireless Keyboard működéséhez mindössze két AA méretű elem szükséges – eggyel kevesebb, mint az előző modell esetében. Intelligens energiagazdálkodási rendszere emellett az elemek élettartamát is meghosszabbítja. Ha nem használod a billentyűzetet, az automatikusan kikapcsol. Abban a pillanatban, amikor elkezdesz rajta gépelni, újból bekapcsol. A tápkapcsolót csak akkor kell használnod, ha sokáig nem tartózkodsz a gép mellett.

MacBook Pro kiegészítők

Apple 45,60 és 85 wattos MagSafe 2 hálózati adapterek

 

45 wattos - MacBook Air

60 wattos - 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro laptopokhoz

85 wattos - 15 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro laptopokhoz 

25 890 Ft

A 45, 60 és 85 wattos MagSafe 2 hálózati adapter egyenáramú csatlakozóját mágneses kapcsolat tartja a helyén. Így, ha valaki megbotlik a kábelben, az problémamentesen szétkapcsol, a MacBook Pro pedig biztonsággal a helyén marad. A szétkapcsolás természetesen a kábel épségét is segít megőrizni. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és stabilan illeszkedik a számítógép csatlakozóaljzatára. A stabil kapcsolat létrejöttét a csatlakozófejen lévő LED fénye jelzi. Ha a számítógép éppen töltődik, a LED sárga fénnyel világít, a zöld fény pedig akkor gyullad ki, ha az akkumulátor teljesen fel lett töltve. Az adapterhez tartozó váltóáramú hálózati kábellel nagyobb távolságot is áthidalhatsz, a szintén mellékelt váltóáramú fali csatlakozóadapter pedig az úti számítógép-használatot teszi még kényelmesebbé. A tökéletes útitársnak ígérkező hálózati adapter ötletes kialakításának része, hogy a kábel az adapterre tekerve rögzíthető. Az adapterek kizárólag MagSafe-porttal rendelkező MacBook Air és MacBook Pro laptopokkal kompatibilisek.

Apple 45,60 és 85 wattos MagSafe hálózati adapterek

MC747 

45 wattos - MacBook Air

 60 wattos - 13 hüvelykes MacBook Pro laptopokhoz

 85 wattos - 15 és 17 hüvelykes MacBook Pro laptopokhoz

25 890 Ft

A 45, 60 és 85 wattos MagSafe hálózati adapter mágneses egyenáramú csatlakozója a kábel erősebb megrántásakor leválik a számítógépről, ezzel segít megőrizni a kábel épségét. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és stabilan illeszkedik a számítógép csatlakozóaljzatára. A stabil kapcsolat létrejöttét a csatlakozófejen lévő LED fénye jelzi. Ha a számítógép éppen töltődik, a LED sárga fénnyel világít, a zöld fény pedig akkor gyullad ki, ha az akkumulátor töltöttsége teljes. Az adapterhez tartozó váltóáramú hálózati kábellel nagyobb távolság is áthidalható, a szintén mellékelt váltóáramú fali csatlakozóadapter pedig az utazás közbeni számítógép-használatot teszi még kényelmesebbé. A tökéletes útitársnak ígérkező hálózati adapter ötletes kialakításának része, hogy a kábel az adapterre tekerve rögzíthető. Az adapter folyamatosan tölti a lítium-polimer akkumulátort – a rendszer bekapcsolt, kikapcsolt és alvó állapotában egyaránt. Ezenkívül közvetlenül hálózatról is működtetheted vele a számítógépet.

Apple Battery Charger

BATTERYCHARGER-EUBATTERYCHARGER-EU AV2

 

25 890 Ft

A vékony és kompakt méretű Apple Battery Charger töltő a hatékony feltöltés megtestesítője. Legjobban az Apple biztosította akkumulátorokkal működik, de bármilyen más gyártó AA méretű NiMH-akkumulátorai is feltölthetők segítségével. Mivel az akkumulátorok teljesen feltöltött állapotának elérésekor automatikusan csökkenti teljesítményfelvételét, az Apple Battery Charger az újratölthető akkumulátorok feltöltésére szolgáló megoldások közül a ma elérhető egyik leggazdaságosabb változat. Minden Apple Battery Charger töltőhöz hat NiMH-akkumulátort mellékelünk – kettőt a billentyűzethez, kettőt az egérhez vagy érintőpadhoz, kettőt pedig a feltöltéskor használható tartaléknak. Amellett, hogy e nagyteljesítményű akkumulátorok akár 10 évig is használhatók maradnak, egyszeri feltöltésükkel is hihetetlenül hosszú ideig képesek energiaellátást biztosítani. Így egyetlen pillanatra sem maradsz energia nélkül. Az Apple Battery Charger töltő készenléti energiafogyasztási mutatói a legalacsonyabbak között vannak a forgalomban lévő többi hasonló töltővel összevetve. Ez az az energiamennyiség, amit a legtöbb töltő az elemek feltöltésének befejezése után, az üresjárati állapotában fogyaszt. Más töltőkkel szemben az Apple Battery Charger érzékeli, ha befejeződik a feltöltési ciklus, és ekkor automatikusan 30 milliwattra csökkenti fogyasztását – ezzel a hasonló töltőkhöz képest több mint tízszeres hatásfokot ér el. Az Apple Battery Charger töltőnek köszönhetően nem kell többé néhány havonta új elemek vásárlásával és a régiektől való megszabadulással bajlódnod. A töltő gyorsan és energiatakarékosan működik. A feltöltés utáni készenléti állapotában pedig kevesebbet fogyaszt, mint a jelenleg kapható hasonló töltők legtöbbje.