Grandiózus

A legjobb kijelzők egyesítve a nagy teljesítményű processzorokkal, grafikával, adattárolással elképesztően vékony házban!

50 lépéssel tovább! 1055 Nagy Ignác utca 14.

Új bemutatóremünk

Új bemutatótermünk, és szervizünk a Nagy Ignác utca 14-ben várja ügyfeleit!
Megújult bemutatótermünkben nyugodt körülmények között próbálhatja ki, hasonlíthatja össze az Apple legújabb gépeit, szervizünk a megszokott szolgáltatásokon túl, immár iPhone- és iPadjavítással is foglalkozik.

A kijelző és a számítógép csúcsa.

Nagy, akár 5K felbontású képernyő. Harmadik generációs négymagos Intel processzorok és a legújabb NVIDIA vagy AMD grafika. Csúcstechnológiás tárolási megoldások. És ennél is több. Még egy asztali gép sem tett le ennél többet az asztalra.

MacBook Pro 13" Retina Display-vel

MacBook Pro 13" és 15" Retina display 

Az új MacBook Pro retina display-vel, 2560x1600, illetve 2880 x 1800 pixel natív felbontású kijelzőjével, gyors SSD-jével, kis méretével és teljesítményével új távlatokat nyitott a hordozható gépek világában.

Forradalmi technológia. Forradalmi kijelző.

A négyszer több képpont befogadásához teljesen át kellett terveznünk a kijelzőt. Csak röviden: egy kijelzőn minden képpontot több jel vezérel, szabályozva, hogy mikor világítson, és mikor ne. Ilyen sok képpont esetén azonban olyan sok jelre lenne szükség egy síkban, hogy egymást zavarnák, ezzel rontva a képminőséget. Az új iPad kristálytiszta képének kialakításához az Apple mérnökei egy másik síkba rendezték a képpontokat, elválasztva őket a jelek síkjától. Ez forradalmian új technológia – akárcsak az új iPad maga.

A teljesítmény, amire vágysz...

Az iPhone és az iPad már eddig is bizonyította, miért is jobb a flash-alapú tárolás: megbízható, gyors és hatékony. Magától értetődő tehát, hogy egy olyan ultrakompakt laptop, mint a MacBook Air, szintén flash-tárolót kapott. A flash technológia jóvoltából számítógéped egy szempillantás alatt üzemkész és minden adat rendkívül gyorsan elérhető. A flash révén a MacBook Air meglepő előnyre tett szert: akár 30 napig is képes készenléti üzemmódban várakozni. Ez azt jelenti, hogy egy szempillantás alatt életre kel, függetlenül attól, hogy holnap, a jövő héten vagy a jövő hónapban nyitod fel.

Thunderbolt

A Mac mini új Thunderbolt technológiája rendkívül gyors. Az adatátvitel két 10 Gb/s sebességű csatornán történik. Ez akár 12-szer gyorsabb a FireWire 800, illetve akár 20-szor gyorsabb az USB 2.0 technológiánál. A sebességen túlmenően azonban a Thunderbolt technológia eddig példa nélkül álló bővítési lehetőségeket is kínál. Egymás után fűzhetsz akár hat Thunderbolt-perifériát, köztük az új Apple Thunderbolt Display kijelzőt. És mivel a Thunderbolt alapja a DisplayPort technológia, a Mini DisplayPort-csatlakozóval szerelt készülékek is közvetlenül bedughatók.

Vásároljon Apple termékeihez kiegészítőket. Termékpalettánkban megtalál mindent amire még szüksége lehet új és régi Apple eszközeihez. (Fejlesztés alatt!)

Cipo 2011

Cipo számlázó, készletnyilvántartó szoftver

A Cipo magyar fejlesztésű, modulrendszerű, számlázó és készletnyilvántartó szoftver Macintoshra. Egy hónapig működő, aktiválható próbaverzió letöltése erről a címről.

MacBook Pro 13" Retina Display-vel

MacBook Pro 13" Retina display 

Az új MacBook Pro retina display-vel teljes natív felbontású megjelenítést tesz lehetővé a beépített kijelzőn és az akár 3840 x 2160 képpontos felbontású megjelenítést akár két külső képernyőn, több millió színnel.