Szervizszolgáltatásaink kibővültek!
Új szervizünkben (Nagy Ignác utca 14.) már iPhone- és iPadjavítással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Februári akciónkban az iPhone 4, 4S és 5 készüleke Home-gombját egységesen 3990 Ft-ért cseréljük!

 

Cégünk teljeskörű szervizszolgáltatással áll tisztelt ügyfelei rendelkezésére. Eszközparkunk és szakembereink garantálják, hogy gyorsan és megbízhatóan szolgáljuk ki. A beépített alkatrészekre 1/2 év garanciát vállalunk. Karbantartási szerződés-csomagjainkkal vállaljuk, hogy megegyezéstől függően, akár 2 órán belül, garantáltan megkezdjük a felmerült hibák elhárítását, igény esetén a javítás idejére cseregépet biztosítunk. Ha nálunk vásárolt gépével garanciális gondja akad, amit 24 órán belül nem lehet megjavítani, díjtalanul cseregépet bocsátunk rendelkezésére, amíg saját gépét vissza nem kapja. Törzsvevőink számára biztosítjuk ingyenes telefonos gyorssegély szolgáltatásunkat.

Szervizünk nyitvatartási ideje: hétfő-péntek, 9–16 óráig

Cégünk egyedülállóan nagy rutinnal rendelkezik kis, közepes és nagy Macintosh-os hálózatok és rendszerek, tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában. Legyen szó akár egy 2-3 gépes kis irodai rendszerről vagy egy több száz gépet számláló nagyvállalati hálózatról, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink az adottságokat figyelembe véve, gondosan megtervezik a rendszert, ami az adott feladatra a legoptimálisabb, leghatékonyabban működik. Természetesen a hálózatok, rendszerek kivitelezését rövid határidőn belül, garanciával vállaljuk. Igény esetén a folyamatos fejlesztési lehetőségekről tájékoztatjuk.

Vállaljuk kis és középvállalkozások informatikai rendszerének tervezését, kiépítését, rendszergazdai felügyeletét, igény szerint tanácsadással, oktatással együtt.

Cégünk több mint egy évtizedes múltjával, egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezik szinte mindenhol, ahol Macintosh-ok szerepet kaphatnak. Ha csak a megoldandó feladatot ismeri, de nem tudja pontosan, milyen eszközökre van szüksége a megoldásához, szívesen segítünk az optimális konfiguráció, szoftverek és kiegészítők kiválasztásában. A már meglévő eszközei fejlesztéséhez is megfelelő szaktanáccsal tudunk szolgálni, legyen szó akár egy békebeli Macintosh-ról vagy a legújabb modellekről.

Amennyiben az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatos tudását szeretné elmélyíteni, szívesen állunk rendelkezésére. 
Akár konzultációra, akár tanfolyamra van szüksége, segítünk gondját megoldani. Forduljon hozzánk telefonos szaktanácsért, vagy egyedi oktatási igényeihez kérje szakembereink személyre szabott ajánlatát.
Oktatási partnerünk, a Mesharry hivatalos Apple központot működtet, ahol az oktatás eredményességét igazoló záróvizsgát tehet.

További információ: www.mesharray.hu, illetve Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

Bemutatótermünkben, illetve külső helyszínen egyaránt tartunk ismertetőt Macintosh számítógépekről, új szoftververziókról, az adott tevékenységhez szükséges legoptimálisabb szoftveres és hardveres megoldásokról.

Az @Corner-ben lehetőség van helyben gépidő vásárlására, igény szerinti konfigurációkkal, nyomtatási, archiválási, digítális nyomdai szolgáltatásokkal együtt. Törzsvevőinknek lehetőséget biztosítunk gépek külsô helyszínre való bérlésére.